Разходи

IMG_21301. Храната е разход, но зависи как искаш да се храниш и какво те държи сит. Ако пазаруваш разумно и пазаруваш евтина и некачествена храна, храната ще ти е почти нищожен разход. Ако сте от хората, които ценят себе си и организма си, във всеки магазин има продукти и за вас. Organic плодове и зеленчуци и т.н. Възможно е разходите за храна да са между 40-100 паунда на седмица за 1-2 души. Зависи дали ще си приготвяте храна вкъщи и да се храните на работа.

2. Телефонните сметки са нормални, както и мобилните телефони са на добра цена (в съотношение с парите, които се получават).

3. Интернет скороста е добра, а в къщите с други хора е почти винаги безплатен, както и българска телевизия. Ако обаче сте в самостоятелно жилище, си плащате за година.

4. Притежаването и използването на автомобил е значително по-скъпо от колкото в България, но все пак е поносимо, на фона на заплатите, които се получават. Най-големият разход е застраховката, ако си нов в страната и ако си регистриран в опасен квартал.

Като цяло живота в Англия не е приказка, но търпи развитие и не се притесняваш за издръжката на семейството си. Подлагаш се на много лишения, но в повечето случаи си заслужава.

Leave a comment